Szépírás

Amiért érdemes volt

Videók

Bartyik Gabriella véleménye

A kurzus folyamán rengeteg olyan útmutatást és visszajelzést kaptam az írásaimmal kapcsolatban, amelyeket éreztem ugyan korábban, de képtelen voltam megfogalmazni. A tanárok - bár a hangulat inkább barátok közötti beszélgetésre emlékeztetett - nagylelkűen osztották meg velünk tudásukat, és rengeteget segítettek abban, hogy az írásainkra adott véleményükkel, javaslatukkal fejlődni tudjunk. Az Íróakadémia inspirációt adott az íráshoz, és ahhoz, hogy önbizalommal forduljak az írás felé, a fiatal tanárok pedig meggyőztek arról, hogy ha megélni nem is, érvényesülni és kibontakozni igenis lehet az irodalmi életben.

Kovács Orsolya véleménye

A legtöbbet talán a tanárok és előadók hozzáállása tett hozzá a kurzushoz. Szécsi Noémi kedvessége, Cserna-Szabó András pikírt humora vagy Lovasi András lelkesedése, amellyel hozzánk és a tanításhoz fordultak, elképesztően kellemes meglepetés volt, és rengeteget segített abban, hogy fejlődjünk a prózaírás területén.

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: